V srcu Zgornje Savinjske doline, Mozirju, v nekdanji Muzgovi hiši že štirinajsto leto obratuje Gostilna s pizzerijo Pri Peku.

Na baročno opremljenem podstrešju Gostilne s pizzerijo Pri Peku lahko v mirnem kavarniškem vzdušju popijete kavo, čaj ali kaj drugega po vaših željah ter ob tem preberete dnevni časopis ali poklepetate s prijatelji.

Ob kavi se bo mogoče prilegla tudi kakšna sladica iz domače kuhinje ali pecivo. Če praznujete, lahko v Gostilni s pizzerijo Pri Peku za vas pripravimo v tem delu hiše tudi zabavo, kjer vam postrežemo s hladnimi jedmi. V kavarni Gostilne s pizzerijo Pri Peku je prostora za 60 obiskovalcev.

V spodnjem delu Gostilne s pizzerijo Pri Peku je pizzerija, kjer vam nudimo izvrstne pizze z bogato izbiro oblog. Dnevno pripravljamo štiri vrste malic, med katerimi je ena vedno vegetarijanska.

Ob vikendih Vam Gostilna s pizzerijo Pri Peku pripravi dve vrsti kosil. V naši ponudbi je široka paleta testenin – njoki, domači rezanci z različnimi omakami in žlinkrofi s sladkimi ali mesnimi nadevi.

Na našem jedilniku so tudi lignji ter mnoge druge mesne ali brezmesne jedi. Vsakodnevno je odprt tudi solatni bife, za najmlajše obiskovalce pa je na voljo Palček David.

Po vaših željah vam lahko pripravimo praznovanje jubilejev, porok, obhajil, krstov ali kakšnih drugih prijetnih dogodkov.

V tem delu Gostilne s pizzerijo Pri Peku je prostora za do 70 ljudi.

Celoten ambient Gostilne s pizzerijo Pri Peku dopolnjuje pokrita terasa, kjer se lahko osvežite s kakšno pijačo ali okrepčate z dobrotami iz naše kuhinje, za otroke pa je ob terasi mini otroško igrišče.

Vabljeni v naš lokal, kjer se vsakodnevno trudimo, da zadovoljimo želje gostov, da se k nam radi vračajo!

od leta 2004